A H.O.M.E. magazin előfizetése


Előfizetés megrendelés

Személyes adatok
 

Megjegyzés
 

Biztonság
 
Elolvastam és egyetértek az Általános Üzleti Feltételekkel.

Igen, beleegyezek, hogy a H.O.M.E. magazin hírlevélben informáljon érdekes ajánlatairól. A hozzájárulással beleegyezek, hogy a H.O.M.E. magazin emailen keresztül értesítsen exkulzív újdonságairól, eseményeiről és különleges akcióiról. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.
* Ha elküldés után nem lett továbbítva automatikusan a köszönjük-oldal hoz, kérjük ellenőrizze a megadott adatokat és az Általános Üzleti Feltételeket. Adatvédelem
Elküld
Általános szerződési feltételek:
Az ár tartalmazza az áfát és a szállítást költségét. Az előfizetés egy további évvel meghosszabbodik, mégpedig az aktuálisan érvényes előfizetési áron, ha érvényességének lejárta előtt 4 héttel írásban nem mondja fel. Egyetért azzal, hogy a jövőben e-mailben vagy telefonon értesítsék az Aheadmedia Kft. érdekes ajánlatairól. Tudomásul veszi, hogy ezt a megrendelést a rendelési dátumtól számított 2 héten belül a H.O.M.E. Előfizetési Szolgáltatásnál indoklás nélkül visszavonhatja. Irányadó az elküldés napja (postai bélyegző).

A MOL Blue Kártya felhasználásáról:
A PIN kód nélküli MOL Blue Kártyát bárki szabadon felhasználhatja üzemanyagok, shoptermékek és szolgáltatások megvásárlására a kártya érvényességi idején belül, a MOL teljes magyarországi töltőállomás-hálózatában, a kártyán elérhető egyenleg erejéig. A kártya érvényessége a feltöltéstől számított 1 naptári év. (Az érvényesség idejét a kártyán lévő dátum határozza meg.) Amennyiben a vásárlás összértéke meghaladja a kártyán lévő összeget, lehetőség van a fennmaradó összeget készpénzzel vagy bankkártyával kiegyenlíteni, melyről a töltőállomás-kezelőt előre szükséges tájékoztatni. A kártya elvesztése vagy eltulajdonítása esetén a MOL az ebből adódó károkért felelősséget nem vállal. MOL a kártyát cserélni és újra feltölteni nem tudja, új kártyát nem gyárt. A kártya készpénzre nem cserélhető, értékéből készpénz nem adható vissza.

OTTHON A MODERN ÉLETBEN. H.O.M.E. NEMZETKÖZI DESIGN ÉS LAKBERENDEZÉSI TRENDMAGAZIN.
© by AHEAD CONTENT SERVICES GMBH | KAPCSOLAT / IMPRESSZUM / ADATVÉDELEM
Adatvédelem